Over BuroHIP

BuroHIP, ofwel Saskia Barendregt. Mijn profiel laat zich het beste omschrijven in de combinatie van kennis en ervaring van vele internetoplossingen, heldere communicatie en projectbegeleiding met bevlogenheid voor mijn klanten.

Met BuroHIP realiseer ik complexe content management omgevingen, waarbij mijn werkzaamheden variëren van strategisch advies op het gebied van internet en communicatieprojecten, tot de implementatie en het beheer van innovatieve oplossingen.

Nieuwsgierig en leergierig als ik ben, maak ik mij nieuwe situaties en onderwerpen snel eigen. Daarbij beweeg ik makkelijk op verschillende niveaus in een organisatie en ben ik zorgvuldig in het afwegen van belangen van zowel de sturende als uitvoerende niveaus. Opdrachtgevers noemen mij constructief en betrouwbaar. Mijn uitdaging vind ik in het verbinden van mens, organisatie en technologie.

Mijn roots liggen bij een grote ICT speler in zowel technische, communicatieve en projectmatige aspecten. Opdrachtgevers typeren mij als gedreven, integer, communicatief, motiverend eerlijk en helder. Mijn enthousiasme steekt aan.

Ik ben moeder van twee kinderen en woon in hartje Utrecht. Als ik niet werk ben ik graag buiten, op de fiets, in het bos of aan het strand. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact op: Saskia@BuroHIP.nl