Projectmanager

Met BuroHIP ben ik gesprekspartner voor opdrachtgevers en spin in het web bij het realiseren van complexe content management applicaties. Met mijn ruime kennis van en ervaring met de bekende content management systemen werk ik aan het realiseren van concrete resultaten.

Voor een breed scala aan opdrachtgevers ben ik betrokken bij projecten die variëren van strategisch advies op het gebied van internet- en communicatieprojecten tot de implementatie en het beheer van innovatieve oplossingen. Ik ben in staat om concrete behoeftes en kansen bij klanten te signaleren en deze op creatieve en innovatieve wijze te vertalen naar een passende oplossing. Ik kan op alle niveaus bij klanten acteren en uw bedrijf vertegenwoordigen. Ik maak hierbij gebruik van mijn gevoel voor de business van opdrachtgevers in combinatie met vakinhoudelijke expertise.

Ik wil voor u het beste resultaat behalen en ik vervul daartoe een brugfunctie tussen de eindgebruiker, opdrachtgever en de techniek. Bent u geinteresseerd? Neem gerust contact met mij op, ik kom graag met u in gesprek: Saskia@BuroHIP.nl.